Köp- & leveransvillkor

Priser/Moms

Lagstadgad moms (25%) tillkommer på alla angivna priser.

Betalning

Alla beställningar faktureras i efterskott mot faktura 30 dagar netto. Vi reserverar oss för rätten att leverera mot efterkrav i de fall vi har utstående förfallna fordringar på en kund eller om kredithistorik saknas.

En startavgift på 192:- exkl moms tillkommer på alla beställningar med ett totalt ordervärde understigande 600:- exkl moms.

Kreditupplysning kan förekomma vid uppläggning av nytt konto.

Frakt/Leveranstid

Leveranstiden är i normala fall ca 2-4 arbetsdagar från erhållen order. Under storhelger samt under industrisemestern kan leveranstiden uppgå till 10 arbetsdagar från orderdatum.

Vi levererar med Postens företagspaket och Schenker. Mottagaren debiteras fraktkostnaden.

Önskas någon form av expressleverans tillkommer den faktiska kostnaden oavsett ordervärdet. Ange detta i fältet för ”Tilläggsinformation” eller kontakta oss via telefon/mejl.

Administration

Denna hemsida administreras under ordinarie kontorstider.

Under veckorna 29, 30 & 31 kan leveranstiden uppgå till 10 dagar och svarstiderna kan bli något längre.

Att tänka på innan beställning

Kontrollera noga att beställningen i kundkorgen är korrekt och komplett ifylld innan du skickar iväg den. Vid tveksamheter eller frågor, kontakta alltid oss via epost eller telefon först innan du lägger en beställning för att undvika missförstånd eller felaktigheter.

Använd fältet för ”Anteckningar” för anvisningar och kommentarer till beställningen.

Skulle det föreligga några oklarheter från vår sida tar vi alltid kontakt med dig först, så var noga att telefonnummer och e-postadress är korrekta i beställningen så att vi enkelt kan nå dig om vi skulle behöva mer information innan vi behandlar din beställning.